bg
Argan Deluxe is onderdeel van Margan Europe Coöperatie | KvK 55891950 | info@argan-deluxe.nlArgan Deluxe | KvK 55891950 | info@argan-deluxe.nl
Uw winkelwagen is leeg
3 nov 2020

Hoe gebruik je Arganolie in je haar?


De voordelen van Arganolie voor het haar

Wat zijn de voordelen van Pure Arganolie voor het haar? De olie bevat een hoog gehalte aan tocoferolen of vitamine E, dat krachtige hydraterende eigenschappen bevat. Gamma-tocoferol, een belangrijke vorm van vitamine E, maakt voor 75% deel uit van het totale aantal tocoferolen in de olie. Volgens onderzoek kan gamma-tocoferol een belangrijke rol spelen in de bescherming tegen celschade door vrije radicalen. De olie bevat ook andere voedingsstoffen met hydraterende eigenschappen, zoals essentiële vetzuren, sterolen en polyfenolen, die kunnen helpen om je haren goed te hydrateren en conditioneren.

Hoe gebruik je Pure Arganolie voor het haar

Je kunt Pure Arganolie op veel manieren op je haar gebruiken.

  • · § Arganolie als diepe conditioner Om de olie als een diepe conditioner te gebruiken, maak je je haar vochtig en masseer je de olie op je hoofdhuid en door je haar. Als dit is gedaan, wikkel je het haar in een warme handdoek en laat je het ’s nachts intrekken. Als je niet veel tijd hebt, laat je de olie ongeveer 20 minuten inwerken op je haar en was je het vervolgens zoals je dat altijd doet. Je kunt de olie ook gebruiken als een gewone conditioner voor onder de douche.
  • · § Arganolie als een niet-uitwasbare conditioner Arganolie is ook een uitstekende niet-uitwasbare conditioner. Wellicht denk je dat omdat dit een olie is, het je haar vet zal maken. Maar je hebt het helemaal mis. Arganolie wordt eenvoudig geabsorbeerd en zal je haar helemaal niet vet maken. Het laat zelfs geen vettige restjes na. Breng simpelweg met je vingers een paar druppels Arganolie op vochtig haar aan en je bent helemaal klaar. Zorg ervoor dat je de olie in je hoofdhuid masseert en je haar met je vingers van de wortels tot de punten ‘kamt’ om een gezonde haargroei te bevorderen en gespleten uiteinden te herstellen.
  • · § Arganolie als stylingmiddel Heb je niet veel tijd om je haar te stylen? Arganolie is een geweldige oplossing. De olie zal glans toevoegen aan je haar en pluizig haar onmiddellijk temmen. Wrijf een paar druppels van de olie in je handpalm en kam met je vingers door je droge haar. Je kunt je haar nu gemakkelijk stylen, omdat de olie helpt je haar beheersbaarder te maken.

Ook kun je de Shampoo van Argan de luxe gebruiken; deze heeft een unieke samenstelling waar de Pure Arganolie, vanwege zijn eigenschappen, aan toe is gevoegd.


  • Argan-deluxe
  • Argan-deluxe
  • Argan-deluxe
  • Argan-deluxe
schaduw

Margan Europe

Bezoek ook onze Margan Europe Webshop

argan-acounna-agadir
Ideal

Laatste Nieuws

3 nov 2020

Hoe gebruik je Arganolie in je haar?

28 mrt 2014

LOTUS Beurs te Houten.

12 mrt 2014

Argan Deluxe in JT Bioscoop

Ideal