bg
Argan Deluxe is onderdeel van Margan Europe Coöperatie | KvK 55891950 | [email protected]Argan Deluxe | KvK 55891950 | [email protected]
Uw winkelwagen is leeg
28 mrt 2014

LOTUS Beurs te Houten.


MOOIE NIEUWE ERVARING VOOR MARGAN EUROPE COOPERATIE OP DE LOTUS BEURS

Het was voor het eerst en zeker niet voor het laatst dat Margan Europe Coöperatie kennismaakte met de spirituele Lotus beurs.
Onze verwachtingen waren hoog gespannen en daar heeft deze beurs absoluut aan voldaan.

Wij maakten kennis met een heel geïnteresseerd publiek die blij waren kennis te maken met de prachtige 100% pure producten van de Arganolie.
Gedurende de dag hebben wij heel veel bezoekers van de beurs kunnen voeden, zowel de in- als de uitwendige mens.

Natuurlijk waren wij vertegenwoordigd met de Arganolie voor velen reeds een bekend product en voor zeer velen nog onbekend.  Zo waren wij in de gelegenheid de bezoekers uitvoerig te vertellen over de vele mogelijkheden van gebruik van deze “gouden” olie.

Wat wij regelmatig hoorden was; “ Ja maar, ik houd niet van vette olie”, zodra wij echter een beetje op de hand aanbrachten van de Arganolie ,  konden deze klanten ervaren hoe wondersnel de olie door de huid wordt opgenomen zonder enige “vetsporen” achter te laten.
 

Tijdens deze beurs waren wij bijzonder trots de ARGAN DELUXE lijn, verzorgende haar producten te kunnen lanceren.

Vele bezoeker schreven spontaan in op een voorinteken lijst zodat wij hen deze bijzondere haar verzorgende producten kunnen leveren nadat deze zo rond de eerste helft van april bij ons geleverd worden. Kijkt u alvast even naar de website: www.argan-deluxe.nl

Dit is een kleine greep uit de vele ervaringen die wij die dag mochten  beleven en graag met u wilde delen.

 Mocht u niet in gelegenheid zijn geweest ons tijdens deze Lotus beurs te bezoeken, houdt u dan a.u.b. onze nieuwsflitsen goed in de gaten want U zult op verschillende zeer uiteenlopende beurzen de producten van de Arganolie en ons kunnen ontmoeten.


Ideal

Laatste Nieuws

3 nov 2020

Hoe gebruik je Arganolie in je haar?

28 mrt 2014

LOTUS Beurs te Houten.

12 mrt 2014

Argan Deluxe in JT Bioscoop

Ideal